Temahold

Temaet for runde 4, 2017 er:

Musicality i praksis

Vær opmærksom på at holdet har første undervisningsgang 20. september, varer fire gange og at der er krav til niveau (se længere nede)

Underviserne er Allan S og Aninia. Allan har flere gange haft kortere versioner af materialet med stor succes, og Aninia har længe savnet mere fokus på at danse til musikken i undervisningen. Derfor gentages temaholdet, hvor vi kan gå i dybden og du kan være med.

De skriver:

“Der er rigtigt meget, man kan sige teoretisk om musicality. AABA, 4×8, jazz historie og meget meget mere. En masse snak, som kan være svært at få ind i dansen fordi: teori.

Det gider vi ikke.

Derfor tager vi den praktiske indgangsvinkel til musicality. Det betyder en masse dans og en masse praktiske øvelser. Vi skal stadig snakke, men kun snak efterfulgt af mulighed for at prøve praksis i din dans med det samme.

Udgangspunktet er at du lærer at lytte til musikken i praksis og finder måder at bruge det på i din dans. Derfor lærer du heller ikke nye variationer. Vi arbejder med det, du kender i forvejen – bare til musikken.”

Det praktiske

Start: 20. september (bemærk: Anderledes end normal rundestart)
Dag: Onsdag
Antal gange: fire
Krav til niveau:
SwingShoes: Beginners Intermediate B eller over
Hepcats: Level 4+
Happy Feet: Swing 5+

Tilmeld dig her