Online registrering til den nye sæson er åben

SwingShoes logo - swingdans i København

Hej,

Efterårssæsonen starter 3. september og nu kan du tilmelde dig!

Dette nyhedsbrev er spækket med info om de forskellige undervisningshold og om hvordan du tilmelder dig!

.. oversigt

  • Tilmeld dig til den nye sæson. Hvor og hvordan?
  • Holdbeskrivelser og tid/sted-oversigt
  • Online registrering – Hvorfor?
  • Klippekortet forsvinder

.. tilmelding: hvor og hvordan?
Du har to muligheder for at tilmelde dig til SwingShoes undervisning:

  1. Gå online og betal nemt og hurtigt på swingshoes.dk
  2. Duk op på mandag (d. 27/8) og betal kontant kl. 19.00 på Idrætsfabrikken

Som noget nyt, har vi indført at du skal tilmelde dig og betale forud for en periode på 8 mandage. Det betyder, at undervisningen fremover vil blive inddelt i runder og hvis du ikke får tilmeldt dig til runde 1 som starter d. 3/9, bliver du nødt til at vente til runde 2, der starter d. 29/10.

.. holdbeskrivelser og tid/sted-oversigt
SwingShoes har vokseværk, og vi åbner denne efterårssæson med ikke mindre end 9 forskellige undervisningshold. Helt fantastisk.

Vi kommer til at have to lindyhop begynderhold, fire lindyhopniveauer, et solo charlestonhold og to helt nye hold: Authentic Jazz og The Ambitious Class.

For at holde en lang mail en lille smule kort har vi samlet alle hold, tider og lokaler på en side. Den finder du her.

.. authentic jazz holdet
Lidt om dansen: Authentic jazz er en solo dans der til dels minder om charleston, men samtidigt har sin helt egen sjæl. Den trækker rødder tilbage til afrikansk dans med sine meget rytmiske og “groundede” bevægelser. Hvis du kender Shim Sham, så er denne rutine netop bygget op af authentic jazz moves. Det er desuden en helt uundværlig del af at danse lindyhop, at kunne bruge authentic jazz steps i sin dans. Tilmeld dig online eller på mandag.

.. the ambitious class
Holdet, hvor vi hæver niveauet. Tænk høje forventninger, personlig feedback, lektier, forberedelse og videofilm. Du kan læse en detaljeret beskrivelse af konceptet for holdet her: http://www.facebook.com/events/398551400209173/

.. bestyrelsen informerer: hvorfor online registrering?
Bestyrelsen har besluttet fremover at gøre alle tilmeldinger online for at lette det administrative arbejde, nu da foreningen vokser så meget.

Vi har arbejdet hårdt hen over sommeren på at klargøre det nye online registreringssystem og er meget glade for nu at kunne åbne op for tilmeldinger og betaling via hjemmesiden.

I denne runde vil du stadig have mulighed for at betale kontant, som det er beskrevet ovenfor, men i fremtiden vil alle tilmeldinger og betalinger komme til at blive behandlet online.

.. klippekortet forsvinder
I samme omgang har vi også valgt at afskaffe klippekortet.

Vi ønsker at balancere holdene på forhånd for at komme problemerne med mange ekstra follows på holdene til livs. Samtidigt har det længe været et stort ønske fra lærernes side, da det giver dem bedre mulighed for at skabe en løbende udvikling på deres undervisningshold.

Ligger du inde med et klippekort, kan du møde op en mandag og få penge retur for ubrugte klip.

.. hvad så?
I fremtiden holder vi undervisningen i runder af 8 mandage og at man skal tilmelde sig ved rundens start eller vente til næste runde.Det betyder desværre også at der nok bliver en del followers, som vi ikke kan acceptere på vores hold for at bevare balancen.

Så follower. Gør en ekstra indsats for at finde en leader at tilmelde dig med, tilmeld dig et af vores solo hold eller prøv noget nyt og dans leader.

Mange hilsner fra jeres glade og hårdtarbejdende bestyrelse. Vi glæder os til en spændende og swingende sæson med jer!

Vi ses på dansegulvet.

Hilsen
SwingShoes