Lær at danse swingdans

(tilmeld dig i bunden af siden)

Har du aldrig danset lindy hop før, skal du starte med en begynderworkshop. Her får du trænet grundrytmen og grundtrinene, så du ved om dansen er noget for dig.

Når du har taget en begynderworkshop, kan du fortsætte med at tage undervisning på et af vores ugentlige hold på Vesterbro.

Næste workshop med ledige pladser er  29. september 2019.

Pris

  • Begynderworkshop: 290 kroner

Dato og tid

  • 29. september 2019. fra 10:00 – 14:00

Sted

  • Kulturstationen Vanløse, Frode Jakobsens Plads 4, 1 sal, 2720 Vanløse (se kort) – få meter fra Vanløse Metro og S-tog Station

Mest stillede spørgsmål

I don’t speak Danish

Our primary language is Danish. However, we do teach both the beginners workshop as well as classes in English if we have at least one English speaking person present.

Jeg vil kun danse med min egen partner

Lindy hop er en social dans, og vi skifter partner hele tiden. Du lærer mere ved at øve dig med en masse forskellige partnere, og dét kan du bruge på det sociale dansegulv. Vi skifter også partner på mandagsholdene i SwingShoes.

Lindyhop er nok ikke for dig, hvis du død og pine kun vil danse med din egen partner. Så er der så mange andre fantastiske danse som giver dig mulighed for det.

Tilmeldingen til workshoppen er lukket. Kan jeg komme med alligevel?

Nej. Vi lukker tilmelding fordi holdet er fyldt eller fordi tidsfristen er overstået.

Det første giver sig selv og det andet giver så megen ekstra administrativt arbejde for os og underviserne at vi er nødt til at sige nej.

Jeg har ingen partner

Du behøver ikke en partner for at tilmelde dig begynderworkshoppen. Vi sørger for at der er en lige fordeling mellem mænd og kvinder.

Kan jeg betale kontant?

Nej, det kan du ikke. Al betaling sker online.

Jeg kan ikke finde svar på mit spørgsmål

Har du spørgsmål, som ikke er besvaret i FAQ’en eller på resten af hjemmesiden (eller kan du bare ikke finde svaret), har du mulighed for enten at skrive til os enten via kontaktformularen, e-mail eller tilmelde dig SwingShoes Facebookgruppe.

Vi vil besvare dit spørgsmål, så hurtigt som muligt.

Tilmelding